Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle
Bli medlem

Treninger

Vi tilbyr for tiden organisert trening i følgende spill:

  • Fortnite

Det vil bli vurdert nye spill for treninger fortløpende, med interesse, marked, spillinnhold og aldersgrenser som grunnlag for vurderingene.
Interesse kan meldes via dette påmeldingsskjema og valget "Annet spillønske" (pkt 8 i skjemaet).

Vi har krav til medlemskap for å bli med på organiserte treninger, les mer om dette her.
Vi vil tilby 2 gratis treningsøkter før vi krever medlemskap og treningsavgift. Dette er for å gi deltakeren en liten smakebit på om dette er noe å fortsette med.

Treningene har en varighet på rundt 2 timer og består av 2 deler:

Aktivitetsdel

For å sørge for en sunn livstil når man spiller dataspill er det viktig å gjøre andre ting enn bare å spille. Derfor består hver treningsøkt av en aktivitetsdel som kan være seg fysisk aktivitet i form av lek/trening, eller kognitive øvelser som f.eks. hukommelsestrening.
Denne delen vil bli lagt som de første eller siste 30-45 minuttene.

Spilldel

Hoveddelen av treningsøktene våre vil selvfølgelig være basert på å spille spillet man skal trenes i. Her vil det være tilrettelagt for alle ferdighetsnivåer og våre trenere vil komme med tilbakemeldinger underveis i treningsøkta for hvordan man kan utvikle seg som spiller. Målet vårt er at alle skal kunne bli flinkere i spillet, mens de samtidig har det gøy.
I tillegg vil det kunne legges opp en teoridel og oppvarmingsdel, avhengig av ferdighetene på spillerne.
Det vil alltid være et gjennomgående fokus på holdninger, fair play og kommunikasjon uavhengig av ferdighetsnivå, for å danne gode holdninger rundt spilling.

 

Utstyr

Vi ønsker, og anbefaler på det sterkeste at deltakere tar med eget tastatur, mus og headset med mikrofon til treninger. Dette er på grunn av hygieniske årsaker, i tillegg sørger det for at deltakeren spiller på kjent utstyr og dermed kan prestere bedre.
Det stilles også et krav til brukerkonto i spillene som skal spilles, samt en Discord-konto for kommunikasjon under treningene.
Avhengig av spill, vil en brukerkonto kunne føre til en engangsavgift.

Dersom det ikke er mulig å skaffe eget utstyr, har vi dette for utlån til bruk under treninger.

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta
Drevet av Kompani Kvam © Copyright Kløfta-IL 2023
envelope-omap-markerphone