Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle

Om klubben

Kløfta IL E-sport organiserer de som ønsker å spille dataspill i kommunen. Kløfta IL er det første idrettslaget i Ullensaker kommune som tilbyr E-sport som egen gren. Vi vil tilby et trygt og godt spillmiljø kombinert med våre andre idretter for de som ønsker. E-fotball og FIFA vil være et naturlig spill som vi vil satse på, men i tillegg vil andre spill som til enhver tid er populært tilbys i klubben. Vi vil også på sikt tilby treningsgrupper i de forskjellige spillene med kompetente trenere, samt delta på diverse turneringer. Vil vi også arrangere våre egne turneringer.

Vi tilbyr organisert E-sport og E-fotball i vårt gamingrom på Kløfta Klubbhus. Her er det installert 4 stk PS4 konsoller med FIFA22 og 8 stk gaming-pc.

Vi ser etter frivillige spillere (medlemmer) og foresatte som kunne tenke seg å hjelpe til med ledelse og organisering av Kløfta IL sitt E-sport miljø og gamingrom. Ta kontakt kil@kloftail.no eller gi beskjed ved påmelding om du ønsker å bidra.

For å være medlem av Kløfta IL E-sport må man betale klubbens medlemskontingent. Personer som allerede er medlem i Kløfta IL trenger ikke eget medlemskap da medlemskapet også gjelder for E-sport. Klubbens medlemskontingent pr d.d. er 300kr i året.

I tillegg til medlemskap må man regne med en aktivitetsavgift som vil dekke lisenser treninger osv. Dette vil være individuelt i forhold til hvilke aktiviteter man velger å delta på.

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta