Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle
Bli medlem

Kløfta IL - Basket

GU17 – Kløfta White Tigers er for øyeblikket Kløftas IL’s eneste basket lag. Vi har i skrivende stund 15 gutter født i 2005 og 2006 med høyt engasjement og et sterkt ønske om å spille basket.

Vår første sesong med seriespill startet høsten 2020. Denne ble beklageligvis sterkt preget av Covid-19 så det ble dessverre kun 3 kamper, men det ga virkelig mersmak og vi er superklare for sesongen 2021/2022.

Kløfta White Tigers trener organisert 2 ganger i uka, og i tillegg spiller mange av utøverne neste daglig ute på anlegget i Bakkedalen.

I tillegg til de 15 utøverne har vi også et støtteapparat på 4 personer:

  • Hovedtrener: Albert Williams
  • Ass.trener: John-Olav Nilssen
  • Sportslig leder: Benjamin Jiwany Christensen
  • Lagleder: Tone Lise Balchen

Sånn det ser ut nå vil vi neste sesong spille hjemmekampene våre i Slorahallen på Strømmen.

Vi håper Koronaen har reist sin vei sånn at vi kan få lov å ha med oss mange supportere for å heie på oss. Vi skal legge ut kamptider så snart dette er satt opp.

Organisert basket miljø er foreløpig ikke stort på Kløfta, men vi håper det kan vokse. Det hender vi har forespørsel hvor folk ønsker å bli med, men siden vi kun har ett aldersbestemt lag så langt vil det kreve flere ressurser.

Har du et ønske om å være med å starte flere lag er det bare å ta kontakt så kan vi forsøke å hjelpe til med våre erfaringer så langt.

Hvis noen har spørsmål kan vi kontaktes på basket@kloftail.no

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta
Drevet av Kompani Kvam © Copyright Kløfta-IL 2022
envelope-omap-markerphone