Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle
Bli medlem

Retningslinjer for kamper i Kløftahallen

Publisert den: 16. september 2020
Skrevet av: Steffen Nystrøm

RETNINGSLINJER FOR KAMPER I KLØFTAHALLEN

 

Barne – og ungdomshåndballen ble kastet i gang 13.september i Kløftahallen. Det betyr kamper for alle som ikke har fylt 20 år.

 

Vi ønsker at kampene skal kunne gjennomføres med publikum og være en trygg arena med gode smittevernstiltak. Her er en oversikt over våre retningslinjer. Viktig at alle følger de. Vi følger alle gjeldende retningslinjer og viser også til håndballens egen veileder for smittevern (https://www.handball.no/nyheter/2020/05/handballens-egen-veileder-for-smittevern/?utm_source=handball.no&utm_medium=karusell&utm_campaign=forsidekarusell.

 

PUBLIKUM

Vi har begrenset plass på tribunen og ønsker derfor maks 2 stk. publikum pr. spiller på tribunen (egne regler for minirunder). Tribunen er merket i forhold til hvor man kan sitte. Det skal være 1-meter mellom hvert publikum. Alle publikummere som skal inn i hallen må registrere seg på arrangementet som ligger ute på https://www.lagetmitt.net/eventAudience.php?clubId=163. Oppgi tidsintervallet du vil søke i. Lagene får også tilsendt direkte link uken før de skal komme til oss å spille. Når kampen man har meldt seg på til er ferdig ber vi om at vi gjør plass til nytt publikum. Dersom du ikke får meldt deg på før kampen kan du scanne QR kode og få hjelp når du kommer til oss.

 

KIOSK

Kiosken vil være åpen og vi ønsker publikum velkommen til å handle hos oss. Selvbetjeningen er borte så alt vil bli servert på en trygg og god måte. Vi oppfordrer sterkt til kontaktløs betaling og 1-meters avstand i event. kø. Gulvet er merket.

 

LAGENE

Lagene sender enten inn (lag til og med 12 år) spillelister eller er registrert i håndballens system TA (fra og med 13 år). Garderobene kan taes i bruk før kampene skal spilles. Lagene må ta med seg alt utstyr inn i hallen slik at vi kan rengjøre og gjøre klart til lagene som event. kommer etterpå. Lag fra og med 16 år og yngre bytter ikke side. Lag over 16 år oppfordrer vi til at ikke bytter side.

 

Vi sender ut informasjon til alle lag minst 5 virkedager før spill dato med info.

 

Vi ønsker så langt det lar seg gjøre å tilby live-sendinger av våre kamper. Dette vil bli gjort der vi har nok folk til å gjennomføre filming samt at lag og dommere har samtykket i filming. Link til aktuelle kamper vil bli sendt til aktuelle lag hvor man kan kjøpe billett for å se kampen 😊 Søk på klubbnavn for å finne event. kamper https://arena.joymo.no/browse/streams?time=future

 

Det er alles ansvar å sørge for at 1-meters regelen følges av publikummere, lagledelse og utøvere som ikke er i kamp. La oss alle hjelpe hverandre.

 

Kontaktperson i klubben for koronasmitte

Daglig leder Steffen Nystrøm

Epost: kil@kloftail.no

Tlf.: 404 51 755

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta
Drevet av Kompani Kvam © Copyright Kløfta-IL 2021
envelope-omap-markerphone