Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle
Bli medlem

Personvernserklæring

Introduksjon

Kløfta Idrettslag er forpliktet til å beskytte personvernet til alle som besøker eller bruker våre nettsider, produkter og tjenester (samlet referert til som "Tjenestene"). Denne personvernserklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn, bruker og beskytter personopplysninger.

Samling av personopplysninger

Vi kan samle inn personopplysninger fra deg når du besøker eller bruker Tjenestene våre, for eksempel når du registrerer deg for en konto, bruker kontaktskjemaene våre, eller når du kjøper produkter eller tjenester fra oss. Personopplysninger kan omfatte navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og betalingsinformasjon.

 

Bruk av personopplysninger

Vi bruker personopplysningene dine til å administrere og forbedre Tjenestene våre, behandle bestillinger, gi kundestøtte, og kommunisere med deg om tilbud og kampanjer. Vi kan også bruke personopplysningene dine til å oppfylle våre juridiske forpliktelser, for eksempel å etterkomme lover og forskrifter.

Deling av personopplysninger

Vi kan dele personopplysningene dine med tredjeparter som gir oss støttetjenester, for eksempel betalingsprosessorer, fraktleverandører eller IT-tjenesteleverandører. Vi vil aldri selge eller leie ut personopplysningene dine til tredjeparter uten samtykke fra deg, med mindre vi er pålagt å gjøre det av lov.

Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til og retting av personopplysningene dine. Du kan også be om at vi sletter personopplysningene dine eller begrenser behandlingen av dem. Hvis du har spørsmål om personvern eller ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen som er oppgitt nedenfor.

Endringer i personvernserklæringen

Vi kan endre denne personvernserklæringen fra tid til annen. Hvis vi gjør vesentlige endringer, vil vi gi deg beskjed på en passende måte, for eksempel ved å sende deg en e-post eller legge ut en kunngjøring på nettsiden vår.

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer om personvernserklæringen vår, kan du kontakte oss på følgende måter:

Kløfta Idrettslag
9 2040, Holmsmoen 7, 2040 Kløfta
404 51 755
kil@kloftail.no

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta
Drevet av Kompani Kvam © Copyright Kløfta-IL 2024
searchenvelope-omap-markerphone