Sammen skaper vi idrettsglede og muligheter for alle
Bli medlem

Hilsen fra gjengen på Øvre Romerike Trafikkskole

Publisert den: 10. januar 2022
Skrevet av: Steffen Nystrøm

Nytt år, nye samarbeidspartnere, nye ideer, nye biler, en ny trafikklærer i staben – slik kan vi kort oppsummere 2021 på Øvre Romerike Trafikkskole. Koronapandemien har selvsagt også preget hverdagen i 2021. Vi har igjen funnet frem munnbindene, og er takknemlige for at det, enn så lenge, er mulig å opprettholde tilnærmet normal drift på trafikkskolene.

2022 blir året hvor vi endrer litt på logoen vår, og får samtidig en ny webside. Den nye logoen er inspirert av veien vi skal sammen; framover med mange nye trygge førere i trafikken. Året 2021 er det andre året på rad med rekordlavt antall dødsulykker i trafikken. Nedgangen i omkomne i trafikken som vi har sett over tid her i Norge, viser at det målrettede trafikksikkerhetsarbeidet fungerer. En god føreropplæringen med fokus på kjøreferdigheter og holdninger er en del av trafikksikkerhetsarbeidet.

Gutta på Øvre Romerike Trafikkskole er klare for et nytt år og nye elever. Vi har har forskjellige tilbud, også til deg som skal øve privat. Veien til førerkortet starter hos oss 🙂

Våre sponsorer

Holmsmoen 12, 2040 Kløfta
Drevet av Kompani Kvam © Copyright Kløfta-IL 2024
searchenvelope-omap-markerphone